樂古Nakuz

標題: 新手問題!! [打印本頁]

作者: ∼曲奇餅∼    時間: 27-5-2008 14:24
標題: 新手問題!!
我想問..弓手升幾轉好!?..本人想快d升到高lv 只用5轉 其他只解不升..好不好!?

仲有5轉係唔係55job用得!?如果個人52lv 但job 55 用唔用到 5轉!?

用5轉洗唔洗理埋Lv..!? 我想收5轉弓卡
作者: sai6606    時間: 27-5-2008 17:46
只升五轉一定會後悔......
如果你唔打算打死地/暗怪以外既高級怪物
只升五轉係可以的.......但nostale並唔係只有死地同暗怪..........

3,4轉需要升..........(個人建議......4轉可不升)
2轉升來只岩玩pk............

變身卡夠job就用得,無限等級的
作者: ∼曲奇餅∼    時間: 28-5-2008 15:02
版主 你玩咩ser 咩職!!?

我個人黎講..唔玩pk的...因為唔好玩

同埋 3轉 用 任精 得唔得..因為冇錢-.-

2轉 4轉 唔升 可以?? 用 3轉 5轉 升lv
作者: sai6606    時間: 28-5-2008 15:57
原帖由 ∼曲奇餅∼ 於 28-5-2008 15:02 發表
版主 你玩咩ser 咩職!!?

我個人黎講..唔玩pk的...因為唔好玩

同埋 3轉 用 任精 得唔得..因為冇錢-.-

2轉 4轉 唔升 可以?? 用 3轉 5轉 升lv

天空ser 弓手

用任精定點精其實都無咩所謂
隻精最好有40%以上.........

2轉就算唔升.....最少都要有20job
不然解3轉任/拎到3轉前升lv比較難
4轉係可以直接跳過唔解都無問題
作者: ∼曲奇餅∼    時間: 28-5-2008 18:46
我唔升2轉...夠唔夠解3轉..!?

同埋升3轉 打咩升-.-!!?
作者: sai6606    時間: 29-5-2008 12:46
原帖由 ∼曲奇餅∼ 於 28-5-2008 18:46 發表
我唔升2轉...夠唔夠解3轉..!?

同埋升3轉 打咩升-.-!!?

應該唔夠

可以在左側拖灰狼升
唔想被人搶怪既話
3轉50-60lv都可以靠b石升
61lv後還是辛苦組人打右側......(因為光狼b石少經...)
61lv時有五轉卡就可以直接找家族打死地

作者: ∼曲奇餅∼    時間: 30-5-2008 14:35
如果我升埋2轉 3轉 s卡 正常幾lv 先有55job- -

如果唔升2轉 升 3轉 幾lv有55job??

同埋用45/46弓 邊把好!!?

作者: sai6606    時間: 30-5-2008 15:19
原帖由 ∼曲奇餅∼ 於 30-5-2008 14:35 發表
如果我升埋2轉 3轉 s卡 正常幾lv 先有55job- -

如果唔升2轉 升 3轉 幾lv有55job??

同埋用45/46弓 邊把好!!?

多數在60lv左右就55job
我2轉3轉4轉張卡都練到20job
62lv就55job了

變刺客時45弓較好
其他就46弓較好
作者: ∼曲奇餅∼    時間: 30-5-2008 18:27
咁 5轉 用咩弓好-.-
作者: 紫天樂    時間: 30-5-2008 18:34
原帖由 sai6606 於 29-5-2008 04:46 發表

應該唔夠

可以在左側拖灰狼升
唔想被人搶怪既話
3轉50-60lv都可以靠b石升
61lv後還是辛苦組人打右側......(因為光狼b石少經...)
61lv時有五轉卡就可以直接找家族打死地

50-60lv係打光b定狼b?
作者: sai6606    時間: 30-5-2008 23:23
原帖由 ∼曲奇餅∼ 於 30-5-2008 18:27 發表
咁 5轉 用咩弓好-.-

63弓
唔夠lv就用46弓

原帖由 紫天樂 於 30-5-2008 18:34 發表

50-60lv係打光b定狼b?

灰狼b+蜘蛛b

作者: ∼曲奇餅∼    時間: 1-6-2008 12:50
我想問...弓手咩轉都唔升 只用1轉沖去升55job 打咩係最快...e加我47lv 35job 玩左4日- -

同埋張5轉 弓卡 加咩點好!!?唔該
作者: sai6606    時間: 1-6-2008 20:27
原帖由 ∼曲奇餅∼ 於 1-6-2008 12:50 發表
我想問...弓手咩轉都唔升 只用1轉沖去升55job 打咩係最快...e加我47lv 35job 玩左4日- -

同埋張5轉 弓卡 加咩點好!!?唔該

最快就係出錢找家族帶打死地
其他方法除左辛苦+燒錢外仲好麻煩

只打死地用既就全屬好了
作者: ∼曲奇餅∼    時間: 2-6-2008 01:23
原帖由 sai6606 於 1-6-2008 12:27 發表

最快就係出錢找家族帶打死地
其他方法除左辛苦+燒錢外仲好麻煩

只打死地用既就全屬好了

我冇錢搵人帶我打死地...有冇d咩好方發- -!?唔打豆

我高lv打冰洞果d ..我用5轉黎升lv 但要打死地 同埋用5轉打怪
作者: sai6606    時間: 2-6-2008 12:45
原帖由 ∼曲奇餅∼ 於 2-6-2008 01:23 發表

我冇錢搵人帶我打死地...有冇d咩好方發- -!?唔打豆

我高lv打冰洞果d ..我用5轉黎升lv 但要打死地 同埋用5轉打怪

唔用2,3,4轉升沒有一個方法係好的
仲要唔打豆,唔搵人帶死地
想直接用一轉升到55job就只能靠恆心同耐性不斷打一d你可以秒到既又同你差唔lv既怪升v_v
唔打得p,b石,攻擊力又秒唔到灰狼
你又無錢買抗裝
你還是先升三轉吧~_~
用三轉可以拖狼升,比較無咁辛苦
弓手並不只五轉係好用的
五轉只是升lv卡,其他方面都比前3張s卡廢

加攻屬

作者: 二細※祖    時間: 8-6-2008 01:44
我覺得4轉可以唔洗..但係2轉同3轉一定要
因為2轉清怪up lv1流=]
3轉隱身可以做到好多任=]
你夠job就用到5轉架喇a_a
作者: 不留名^^    時間: 8-6-2008 15:29
其實如果你job夠都可以用s卡,重有一行唔多記得係咩,一句講曬你job夠同名夠你有張卡就用到

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://4nt2006615ent2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2