打印 上一主題 下一主題
收起左側

新仔弓手問題!!

原帖由 小魔王仔 於 8-3-2008 09:04 發表
咁海洋ser 1個賣幾錢呢?
同埋有無指定打幾次嫁?

海洋ser唔清楚
無限打幾多次 只限了等級30-40定唔知30-39
超越了限制等級的上限不能再打
回復 支持 反對

弓手用咩伙伴會比較好?(麥同雷)
變左身sp係點扣法?
同埋特別點數補充擠咩黎嫁?我今日汁左舊....佢話加特別點數10000- -...
升s卡有咩用?要用咩升?同埋係咪變左身之後..你既lv同job會變做s卡個個lv...跟住變番正常形態係咪會變番本身既lv?

回復 支持 反對

原帖由 小魔王仔 於 9-3-2008 11:34 發表
弓手用咩伙伴會比較好?(麥同雷)
變左身sp係點扣法?
同埋特別點數補充擠咩黎嫁?我今日汁左舊....佢話加特別點數10000- -...
升s卡有咩用?要用咩升?同埋係咪變左身之後..你既lv同job會變做s卡個個lv...跟住變番正常 ...

前期麥克,中期哼,後期雷登
唔想到時先升雷登可以e家開始升
但打怪會比較辛苦
也可以一世用死哼,假若你不打算去接觸act3
麥克.....捱到你拎左哼就無用了

攻擊狀態下每秒扣3sp  (非主戰卡片不會扣,茶茶丸每秒扣1)

增加你備用sp點,sp點是用來變身用s卡的

s卡升得愈高愈高等就會愈勁,你變左身打怪就開始升
只係job等變成張卡的本身job等
你解除變身job等會還原你人物的job等

以最近巴哈的數據和我的數據為例
我3轉咒卡25等 加哂狀態攻擊等級+10 普攻打打死地骨頭3000左右 20技7400左右
巴哈測試的3轉咒卡 78等,攻等10時 普攻打死地骨頭22000左右 20技50000以上
同為全加屬性
雖然裝備上和強化等級相差得遠
但這就是升過的s卡同無升過的s卡的攻擊力分別

回復 支持 反對

弓手2轉任務係邊到做嫁?
點解後期要雷登既....我家下個隻33lv..夠唔夠?
咁本身有既sp點係幾多?ps:....每秒扣3咁狗尼既- v -"
同埋2轉弓手一轉左去邊到打?
回復 支持 反對

高lv雷登命中同迴避會高麥克同哼高好多
不過要去到7xlv血先過萬
況且雷登係遠攻
可以裝點裝+26跑鞋同弓手一齊打帶跑
基本上技術好唔會比怪打到
----------------------------------------------------------------------------------------------------
2轉任係係神殿入口左上角
有舊石
入去入面接任
都ok易打
係最尾打王要用少少水
----------------------------------------------------------------------------------------------------
弓2轉卡最好就打豆升到10-16job
之後打33時升
去到要拉拉竿既房
如果唔夠16job就唔好打
行第2邊
夠16job就打
18之後可以繼續打33時/37時或者去魔法師之塔1-2樓拉怪16技清
----------------------------------------------------------------------------------------
sp每日會有10000sp
每晚12點會補返10000比你
同時將你
回復 支持 反對

主線任務可以唔做嗎?
同埋其中1個主線要我去捉寵...
但隻寵我捉黎捉去都捉唔到..咁點算好呢- -....因為佢1個寵搞到其他主任拖哂....求救!
回復 支持 反對

下,,可以既,,不過呢個階段都係做任升啦
會好升好多(30前= =)
捉寵任??
係咪28LV
回復 支持 反對

係時空石汁個D點數增加有咩用- -?
回復 支持 反對

回復 38# 的帖子

增加你時石的分數
在完成時石時有分數總結
回復 支持 反對

如果我係44lv個陣捉隻山岩龜去升job去同繼續做主線任升..邊個會好D?..同埋換45弓好定46弓?
回復 支持 反對