打印 上一主題 下一主題
收起左側

[遊戲討論] 災厄之章應否踢掛

回復  yu23416187

咁米就係你表達有問題LO 小學生中文差就去補下啦 事後先話打個比喻 正一馬後炮~ 我體諒 ...
chimkwanhoi 發表於 19-9-2011 21:52

係你自己睇唔出姐=]仲要跟人講野sosad..好心你唔夠嗌就咪死撐啦=]
好似你話..打團死一般你會踢..ok..弟弟你已經自打咀吧啦係咪D掛9殺你好嬲就踢呢?打災又唔踼喎...好笑..D掛害到你就f3f3f3..對你有着數就f4f4f4..笑話..姐係你同掛9同流合污啦..利用佢地?你仲失敗丫sor...姐係有人搶你錢..你就去報警..如果佢係搶人地D錢..再分比你..你就唔理囉可..話咩玩完錄比gm..你唔係唔知cso gm咩料下化?做尼多9餘...你只係一路比掛9''軒''住鼻子走咋
回復

回復 82# yu23416187

小朋友啊 吾夠嗌好似係你=]如果係社會工作?你一早做左社會垃圾比人利用 一世比人利用無D用處 你思想太小學化了 讀多D書啦小朋友
回復

小朋友啊 吾夠嗌好似係你=]如果係社會工作?你一早做左社會垃圾比人利用 一世比人利用無 ...
chimkwanhoi 發表於 20-9-2011 16:57

依家社會還社會,game 還 game...你都識講利用..利用都唔係好野啦..你呢?只係利用掛9去完成自己既目的...你咪就係犯賤lo...你係有料既就唔會利用掛9去逹到目的啦..D人廢先去用/利用不法程式..你話你係咪呢廷人?=]講野冇ponit就好心你收下面皮啦...就算出到尼社會..做人行得正企得正..努力做野..都唔需要利用人/被利用..好心你咪甘厚面皮=]
點解李嘉誠同喬布斯甘成功?=]佢地都係自己辛辛苦苦打出一片天
正如所講..你如果多D一手一腳打災..相信你打災會好好
亦唔需要利用外掛呢D旁們左道=]
回復

是外掛就要踢!我都要打boss架!外掛收手la~
回復

d掛人玩玩下就走咗,怕比人踢(不過佢地可以開防踢掛喎==''')
回復

回復 84# yu23416187

唉..大把人都係咁做 反正最後我都有踢左佢 我吾覺得有問題IS OK 請你記住我係反方 小朋友  我當然要支持自己果方 你老師冇教你?.? 仲有毛澤東講過不管黑猫白猫,捉到老鼠就是好猫  到最好我有踢佢我覺得冇問題
回復

有人踢我咪f3 無人踢我咪唔多理
回復

回復 84# yu23416187

吾好傻仔了小朋友 大把人都係投資賺$ 有時攪到股市淋左又點? 佢地都係利用人地 只要有$ 佢理得你點賺番黎 得你D聰明人先話自己努力 咁你一世米就廢LO
犯賤
回復

不踢比較好勝利
回復

唉..大把人都係咁做 反正最後我都有踢左佢 我吾覺得有問題IS OK 請你記住我係反方 小朋 ...
chimkwanhoi 發表於 20-9-2011 18:13

你都利用完先踼lo ok?你5覺有問題但卻偏偏有..你甘仲賤姐=]既然你係明白用掛係5岩..點解你5可以一早踢?_?你5踼同玩完先踼有何分別?定只係做個樣?
回復