打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 2天來的努力...就這樣消失了...

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
回復 支持 反對

節哀順變...
今日在杜巴見到佢...
佢話係俾人爆AC
無奈~"~
搵日一起去洗星月劍- w -
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 不知火曉大同 於 24-3-2008 17:14 發表

點只  我問佢 昆人野 =﹏=
佢就話 咩昆人野 全部我自己打番泥架 咁就踢左我出組 =﹏=”

這是"作賊心虛"這一詞的出處來的嗎= ="
回復 支持 反對

如果不算十分熟   就不借為妙~
還好星月劍不算太貴   損失都不大喇
努力再洗一把就是了

對於這種不熟但想問你借裝看的人   
最好的方法是叫他自己到廣告板找來試個夠
回復 支持 反對

默...
昆人野既人都話自己比人爆AC~"~
都唔明點解個個都係咁= =
-----------------------------
13樓個個..
係唔係見過你 - -||
係唔係叫咩xxxthzxxx唔記得左XDD
回復 支持 反對

話說好久前在別的遊戲也被人說借來拍照什麼…
而且那時那人還說他不玩了給我帳號…也不差那少許時間…

結果還是幸好沒給他~ 帳號當然也是假的~~

==
要小心啊""
除非真的好肯定不會被騙啦…
不然真實不認識還是沒保障…
都不要借了…

==
不過倒是很討厭這些人啦…
騙人家的物品當自已的…
真的用得安心嘛…
再多好裝別人也知道是騙回來啦…
回復 支持 反對

試以騙子角度:  
騙子 : haha,又昆到條水魚^^"  ,自己唔係太聰明,技倆又唔高,但笨人卻好多,
         長騙長有,佢地咁易信人,呢鑊飯真係長食長有 @@
(騙子笑你,話唔定連你d fd,路人都笑你,你要比人笑一次定鑊鑊新奇鑊鑊甘?)
-------------------------------------------------------------------
假如世上20%聰明人,80%普通人(少數較笨)
果20%經常都head住80%
-------------------------------------------------------------------
係幾乎冇法律可言ge online game度,可以當全部人都係好人?
我自從被騙7w,就一直都奶過野
樓主果把劍當買個教訓 la
唔好意思,我認 . 我笑左 .
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

節哀順變-3-最近我也被騙了450w-_______-

只怪自己不小心~"~
回復 支持 反對