樂古Nakuz

標題: [純抱怨文不喜勿入] 真係lag到嘔白泡 ,唔撚想玩ar~!!! [打印本頁]

作者: banagherlinks    時間: 26-5-2009 20:24
標題: [純抱怨文不喜勿入] 真係lag到嘔白泡 ,唔撚想玩ar~!!!

有冇試過組隊打怪貢獻值得個位數 ,only 1-9 %
d怪會冇la la 閃去你背隻咬你 ,
一係就唔係你X一直線 ,但怪都打到你,
而且你同隻怪近距離又打佢唔到,diu~你玩晒la~~~柒到爆 凸= =  
我好多時侯只可以挑到得果一兩隻怪 ,一係就完全挑唔到空,d 怪仲企響到
,冇硬直果幾隻就響旁邊執死雞咬你,咁就即死 喂~~!!! 我挑空都四級 la 大佬
次次望住人地個個打 廿幾三十 hit combos 不等 ,人地仲要一次挑空好幾隻怪 ,清得十分有效率
自己最高紀錄平均每隻怪只係連得果幾 hit,火都黎埋,重要慢慢逐隻逐隻拉黎打 ,呢隻game玩既係combo連技 ,
唔係普攻殺怪呀,打王真係唔駛念 真係~~~~~愈玩就愈冇癮,愈玩就愈唔想玩
心念咁樣玩落去真係冇乜前途, 想放棄 我玩弓手既

預左扣分架LA
作者: qoowong    時間: 26-5-2009 20:36
係囉   lag到係唔想玩 唉   封測個時仲好順....   真係好唔點!
作者: bobo1024    時間: 26-5-2009 20:42
作者: 隆=[    時間: 26-5-2009 20:47
我都係.. 真係好lag下-.-
作者: qoowong    時間: 26-5-2009 21:12
仲要lag到死咪   之後又要比錢 唉
作者: CARO    時間: 26-5-2009 21:26
E家直情一LOGIN就彈,一LOGIN就彈,長遠黎講真係唔洗玩
作者: 荍''    時間: 26-5-2009 22:47
+1 CB都已經lag lag地..
好無mood
作者: 路過客    時間: 26-5-2009 23:12
係咩= =?我又唔覺,但一定唔可以開其他野,如果唔係....
作者: [H]fung0207    時間: 26-5-2009 23:14
真係唔覺lag啵- -
d野delay好少~好平常姐
作者: 劈柚    時間: 27-5-2009 00:09
一放學時段就爆sever
未多人個陣我都唔會lag既
一見分流寫住擠擁就間唔種會delate/_\
作者: aR_傑    時間: 27-5-2009 06:16
好少人既ser囉
會少lag好多...我都係去9ser既
作者: 月祭_+    時間: 27-5-2009 07:05
我琴日入過最多人o既ser都唔會lag喎@@
不過個代理真係無咩心機搞好隻game
如果唔想晒真錢玩o既人 我建議準備退出
唔係o既話等到佢"行動"o既時候 就會晒左自己d心血
我就因為少人玩 悶而退出lu
作者: 吹雪丸〞    時間: 27-5-2009 08:17
D delay真係OK勁,我一定要係D學生哥未放學先轉到職。
如果唔係都唔知點打
作者: 皋月    時間: 27-5-2009 10:15
+1 CB都已經lag lag地..
好無mood
荍'' 發表於 26-5-2009 22:47

cb都lag唔係呀- -"
我cb果陣lag都唔lag....
係依家公測多人先lag...
作者: ngbridget    時間: 27-5-2009 10:58
我連上線都上吾到...
點玩[[bao_29]]
作者: 少爺仔`    時間: 27-5-2009 11:17
真係lag到冇朋友.........
作者: antony121417    時間: 27-5-2009 11:30
公測一開始多人緊架啦
玩過封測同等公測既人都一齊
唔lag就假 我上午個時都唔lag
一到3-4點就開始lag
遲下就唔lag
作者: 薔薇姬    時間: 27-5-2009 11:55
我都好LAG牙>_<..去到邊都係冇怪咖!!
但一返轉頭就會見到一大堆怪...同埋路上面有好多死左但得返個殼係度既怪>o<
人地難得拎左幾日假諗住打下機啦!!點知依家咁..好冇心機牙>_<
作者: 乂亡靈乂    時間: 27-5-2009 12:06
我pccw架波...由 0神 2點至到去下就 7點呢段時候都好順既...係晚上7~1點先勁lag既...
作者: 蛇蠍美人    時間: 27-5-2009 12:17
我都好lag呀- -之前我覺得系我部機問題
不過而家咁多人都.........
作者: 霍仔    時間: 27-5-2009 12:55
大家講ga情況都有發生 不過我自己係玩hk ser 問題不是太大
可能我係同fd一齊玩 我都係弓手 我一直都係等佢地打到d怪上空我射 反而我次次都上8x~9x%
放學時間一定係lag cb mo問題係因為果時小人
人多而且集中好易攪lag個ser 等佢快d開全區同多d ser 咁應該會有d改善
大家忍耐吧
作者: marco12    時間: 27-5-2009 13:25
琴日冇收斷過 一lag果時狂跳係唔會死
作者: 薔薇姬    時間: 27-5-2009 13:37
我都好lag呀- -之前我覺得系我部機問題
不過而家咁多人都.........
蛇蠍美人 發表於 27-5-2009 12:17

我本身都以為係我自己部機既問題-_-!!
作者: zaqxswcdee    時間: 27-5-2009 13:37
我部機玩就好lag..原因好廢
但我去個firend到玩,,超順喎
作者: 薔薇姬    時間: 27-5-2009 15:21
仲未開ser囉...唉!!
作者: kinghim    時間: 27-5-2009 15:55
朝早同夜晚11點後就唔lag的了XDDD
岩曬我呢d考完試冇野做既人XD
作者: banagherlinks    時間: 27-5-2009 18:56
我琴日入過最多人o既ser都唔會lag喎@@
不過個代理真係無咩心機搞好隻game
如果唔想晒真錢玩o既人 我建議準備退出
唔係o既話等到佢"行動"o既時候 就會晒左自己d心血
我就因為少人玩 悶而退出lu ...
月祭_+ 發表於 27-5-2009 07:05

同意,有時自己幸幸苦苦練一個角色出黎結果打唔贏d 錢幣白木,真係會好心酸
一係就lag,玩唔盡佢d Funtion,又無乜意思 ,建設有實力但係又痴心妄想商城裝備
係冇effect既玩家可以提早放棄,免得夜長夢多,比一個陸台比較你地睇下

台灣大陸

LV經驗值

包包幾格18格36格(不用擴充)
倉庫幾個18格36格(不用擴充)
商城是否賣擴充包包道具
----------------------------------------------
副本打完是否有機率獲得錢袋

轉靈魂系統機率差不多差不多
計算副本的評價方式最高SSS最高S
是否有賣轉職捲
得到套裝機率差不多差不多
-------------------------------------------
是否有名片系統

等級開放到幾級4060
副本死掉是否可以扣取金錢復活
技能的延遲時間長(有些是陸板3倍)

好心新斷線la,連擺野既背包格數都呃人錢,人地大陸 同東南亞 都唔會 la
仲有轉職卡 同 重置卡(分初中高級) ,強化衝裝保險卷(防止衝爆裝)......等等果d都未計
作者: L0vE_JaCk    時間: 27-5-2009 22:13
超疾 -___-' 玩下玩下就疾; 希望可以改好個伺服佢啦 .__.``
作者: 呆"小鬼﹐    時間: 27-5-2009 22:20
同gm講啦~咁樣玩法愈黎愈多人唔玩...到時真係汁嫁啦
作者: banagherlinks    時間: 6-6-2009 21:02
同gm講啦~咁樣玩法愈黎愈多人唔玩...到時真係汁嫁啦
呆"小鬼﹐ 發表於 27-5-2009 22:20

汁又唔會 , 不過人流會少左好多
隻game本身唔多人 ,再走d走d變左單機game
作者: kitfu    時間: 7-6-2009 01:01
又真係laglag地地
作者: GoD_pLaY    時間: 7-6-2009 03:32
去網吧[star online]..包唔lag...仲超爽..係大埔啵...黎大埔玩la
作者: 中川政    時間: 7-6-2009 13:09
下?
我一D都唔lag波
係咪你地部機問題呀?
作者: 508443817    時間: 7-6-2009 15:04
唉,我5怕禍,
作者: hosonchu    時間: 8-6-2009 00:14
之前都唔係咁lag嫁
今日lag到想自殺
作者: kimc0257    時間: 9-6-2009 06:54
雙經個段時間lag囉~~登出再入過個陣見到~全部分流爆哂~- -
作者: vassalord    時間: 7-7-2009 09:04
我玩了幾個月
從來未試過LAG
近幾日新更新到0.23-24VER.
竟然開始LAG機
不過唔係樓主個種LAG= =
係畫面LOAD得唔流暢個種
無論去多人SER定少人SER都係咁
真係冇MOOD玩 [[onion_77]]
作者: maxycy    時間: 7-7-2009 09:48
我都係一d都唔lag喎=="
係你地部電腦ge問題咋?
可能你地部電腦裝左太多online game 搞到lag掛-.-
作者: 508443817    時間: 7-7-2009 11:04
都係睇部電腦勁5勁嫁姐-0-
作者: 哎唷~亞恩    時間: 7-7-2009 12:02
set個setting低要求d得唔得= =一係upgrade下張display卡啦
作者: ^滅^    時間: 9-7-2009 11:25
大概是自己電腦的問題吧...

我都少少lag,

不過,一重新開機,

再開game即刻順番曬,
作者: 丫恆    時間: 12-7-2009 22:28
都有時 有d lag 轉ser吧

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://4nt2006615ent2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2