樂古Nakuz

標題: 新Game測試團遊戲尋找及求助區 [打印本頁]

作者: JSN    時間: 10-2-2010 20:22
標題: 新Game測試團遊戲尋找及求助區
如大家有任何遊戲問題,又或者想尋找自己合適的遊戲
可以在這裡發表求助帖
發帖的內容請詳細列明什麼遊戲的問題,又或是自己想尋找的遊戲要求
否則沒有會員能幫助你啊!~

而幫助會員回答問題者
則會給予 10 樂點以作獎勵
作者: 乂死神張乂    時間: 11-2-2010 12:33
我想問 e加有咩game好玩 要3d 最好係槍game
唔好cs1.5-2.0 cso sting ava 美版大陸版 sf cf c4 online
作者: mui1388ken    時間: 12-2-2010 09:53
你都就黎講晒=.=台灣mat online反恐行動~omg代理=.=有木奶e打(同cso彊屍差唔多)但有d唔同
佢d彊屍(木奶e先岩)分開5種型態:分別係撞擊手(撞飛敵人用)~肉盾~自爆屍~吸血屍同咀咒屍(l4d?)
可以各取所長咁去殺死人類=.=

http://mat.omg.com.tw/index.aspx
作者: Devil禁忌    時間: 12-2-2010 18:49
我想搵一隻3dgame,要求如下:
1.有副本打
2.多人玩
3.裝靚(最好有重甲)
4.畫面ok靚
5.結婚系統(有冇都得)
作者: [HK]賢先生    時間: 12-2-2010 19:05
我想搵一隻3dgame,要求如下:
1.有副本打
2.多人玩
3.裝靚(最好有重甲)
4.畫面ok靚
5.結婚系統(有冇都得) ...
Devil禁忌 發表於 12-2-2010 18:49

Holic(http://www.holic.com.hk/
王者(http://www.gamania.com.hk/atlantica/
Loong(http://loong.gameone.com/main.php
作者: JSN    時間: 12-2-2010 20:49
Holic
王者
Loong
[HK]賢先生 發表於 12-2-2010 19:05

寫全名啦...
咪一樣幫唔到人
作者: [HK]賢先生    時間: 12-2-2010 21:07
已修正...
作者: 乂死神張乂    時間: 12-2-2010 23:58
你都就黎講晒=.=台灣mat online反恐行動~omg代理=.=有木奶e打(同cso彊屍差唔多)但有d唔同
佢d彊屍(木奶e先 ...
mui1388ken 發表於 12-2-2010 09:53

x 玩哂啦 申請 omg ac 係咁要我打 網頁驗證碼。 打左幾十個啦 都未入到去申請ac個到呀 想點呀
作者: mui1388ken    時間: 13-2-2010 10:04
洗唔洗我幫你呀=.=我玩到bo.=
作者: 乂死神張乂    時間: 13-2-2010 13:11
洗唔洗我幫你呀=.=我玩到bo.=
mui1388ken 發表於 13-2-2010 10:04

好呀~thx pm我啦~
作者: 逝小翼    時間: 13-2-2010 14:16

有沒有一些(不單機)的ONLINE GAME--

魔2雖好玩 但係依家單機咁款勁唔想玩.

要求只有 : 組隊群升有樂趣 和 多人玩--

最好可愛風為主--(唔係都無所謂)

只限港台online. --

唔要FEZ- 太難玩--
唔要希望-
(岩岩唔記得講: 要支援win7-_-)
作者: wong87    時間: 13-2-2010 21:32
有沒有一些(不單機)的ONLINE GAME--

魔2雖好玩 但係依家單機咁款勁唔想玩.

要求只有 : 組隊群升有樂趣 和 ...
逝小翼 發表於 13-2-2010 14:16

你既要求都係多人玩同組隊升lv姐-.-
mhf
開頭可能似單機
但後期
單機咁打一定唔得
組隊咁打實有樂趣
作者: 逝小翼    時間: 13-2-2010 22:49
回復 12# wong87

收費嚇走左我--. 不過介紹到可以試一下先-__- 謝謝..
作者: 浪乂子    時間: 13-2-2010 23:24
有咩online game有開紅系統又好玩?? 唔要墨湘

最好吾需要用太多真錢(呢點可以忽略,不過符合埋最好)
作者: MICK淚情    時間: 15-2-2010 00:23
有咩game係休閒既game

姐話遊戲室等等既game .. 唔好香港既舊game..橫軸都得..(別跟我說艾x之光)

可以打鬥/射擊

咩服唔重要,最重要係有埋開ac教學......+下載教學
作者: [HK]賢先生    時間: 15-2-2010 23:57

最好吾需要用太多真錢(呢點可以忽略,不過符合埋最好) ...
浪乂子 發表於 13-2-2010 23:24

中華係唔係- -
作者: 某某人    時間: 16-2-2010 03:35
我好簡單..想搵隻多人玩既game  
多人組隊打怪升lv解任  唔好咁卡通  幫幫手-0-
最好就某d時段會開放某d地方自由殺戮
作者: [HK]賢先生    時間: 16-2-2010 12:36
我好簡單..想搵隻多人玩既game  
多人組隊打怪升lv解任  唔好咁卡通  幫幫手-0-
最好就某d時段會開放某d地 ...
某某人 發表於 16-2-2010 03:35

Holic(www.holic.com.hk)
作者: 豪餅    時間: 16-2-2010 21:15
Holic()
[HK]賢先生 發表於 16-2-2010 12:36

光明戰記仲有人玩架咩?
作者: 12345612355    時間: 17-2-2010 00:25
尋3d/2d game .
1 .最好3d .2d都0k .
2 .最好系打怪 有副本 .回合都0k
3 .不收費 .
4 .最好有內掛 .冇都0k .
5 .多人玩 .
作者: [HK]賢先生    時間: 17-2-2010 10:47
光明戰記仲有人玩架咩?
豪餅 發表於 16-2-2010 21:15
新手冇咩..高手大把..
作者: 豪餅    時間: 17-2-2010 11:11
新手冇咩..高手大把..
[HK]賢先生 發表於 17-2-2010 10:47

咁即係唔洗玩啦
作者: 逝小翼    時間: 17-2-2010 17:28

剛試了mhf 還不是我杯茶(要求高. 汗||)

我只要一些(不單機)的ONLINE GAME--

1.多人玩
2.多組隊升
3.最好可愛風為主--(唔係都無所謂)
4.要支援win7-_-(更正 : 係64bit win7. 因為aion 剩係支援32bit- -)
只限港台online. --

唔要FEZ- 太難玩--
唔要希望-
唔要aika<- 入錯國d人串到 唔想重升-_-
作者: [HK]賢先生    時間: 22-2-2010 17:49

1.多人玩
2.多組隊升
3.最好 ...
逝小翼 發表於 17-2-2010 17:28
sup唔sup win7我唔係好清楚
你可唔可以用win xp mode既先?
作者: JSN    時間: 22-2-2010 18:08

1.多人玩
2.多組隊升
3.最好 ...
逝小翼 發表於 17-2-2010 17:28

想問一下有單機的online game嗎....?
--------------------------------------
1.風色幻想
2.星空幻想
3.艾爾之光
作者: 逝小翼    時間: 22-2-2010 18:09
sup唔sup win7我唔係好清楚
你可唔可以用win xp mode既先?
[HK]賢先生 發表於 22-2-2010 17:49

有XPMODE依樣野 只不過用左都係咁 同唔用無咩分別

我試用神鬼唔得. AION都係唔得. 我上網搵過有啲教轉XP MODE.

我跟住黎做都唔得. 再用WIN7既疑難排解一樣NO OK-_-

想問一下有單機的online game嗎....?
--------------------------------------
1.風色幻想
2.星空幻想
3. ...
JSN 發表於 22-2-2010 18:08

我指的單機ONLINE係指 由1LV到頂都係1個人玩完全唔洗人幫/小量同人玩既 ONLINE-_-

3隻我試過哂-0-. 1: 我玩到30幾悶了--.
2和3: 不太喜歡一早設定了角色的那種ONLINE.. 麻煩了-0-.

( 我這個人真麻煩B-) )

或者我說說我試過什麼ONLINE--.

彩虹冒險(喜歡.汁左--) 勁舞. 勁舞2(台),HP.MHF. HP.CSO.WOW.FEZ.SP1.AIKA.SD高達.光明戰記.風色.夢幻舞曲.星空幻想.夢之歷險. 魔力. 魔力2.艾爾之光.神諭之戰.超時空戰記.巨商.赤壁. 爆爆王.卡丁車.中華英雄.跑.希望. 差唔多 如果諗起再加--.
作者: [HK]賢先生    時間: 22-2-2010 19:36
有XPMODE依樣野 只不過用左都係咁 同唔用無咩分別

我試用神鬼唔得. AION都係唔得. 我上網搵過有啲教轉X ...
逝小翼 發表於 22-2-2010 18:09
卡巴拉...岩你...
作者: 逝小翼    時間: 22-2-2010 19:59
卡巴拉...岩你...
[HK]賢先生 發表於 22-2-2010 19:36

感謝大大! 我睇完官網應該係我想玩果類喇

感謝>_<
作者: 豆丁123    時間: 23-2-2010 12:38

有冇d game:
1.可以長玩~
2.好似sd咁(有冇都得~
3.易上手
4.畫面要好-w-
5.唔要收錢><
6.
作者: 光管    時間: 23-2-2010 13:42

求一隻GAME
1.pk糸統一定要有..要好似夢之歷險...秦皇天下..墨湘..海盜王(現夢之航道)
2.要有副本
3.咩畫面都可以..但係唔好咁差
4.要易上手
5.多人
6.不要選招遊戲..王者世界那些
7.我玩過的遊戲:SD高達,夢之歷險.秦皇天下,墨湘,海盜王(最愛遊戲.但係汁左),夢之航道,中華英雄,跑,跑跑卡丁車,王者世界,彩虹島,AIKA,魔獸世界,熱血江湖,尋仙,神喻之戰,cso,機戰,天龍8部,勁舞團,夢之音樂街,eco,末日戰曲,完美世界,卡巴拉島,神鬼奇冰       我玩過好多game..未玩過個d..有d可能係睇官網覺得唔好玩..有d係唔知
8.要已推出遊戲
9.限香澳台遊戲
作者: 幪面俠    時間: 23-2-2010 18:39
求一隻GAME
1.pk糸統一定要有..要好似夢之歷險...秦皇天下..墨湘..海盜王(現夢之航道)
2.要有副本
3.咩畫面 ...
光管 發表於 23-2-2010 13:42

守護之星岩唔岩你?夠晒多人0.0
作者: 光管    時間: 23-2-2010 18:45
守護之星岩唔岩你?夠晒多人0.0
幪面俠 發表於 23-2-2010 18:39

好唔好玩先-.-
作者: 幪面俠    時間: 23-2-2010 18:57
好唔好玩先-.-
光管 發表於 23-2-2010 18:45

你可以先去官網:http://ps.wasabii.com.tw/corver/ ... 00125PS_corver.html參考下,
有個會員都出左個詳盡既貼介紹:http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... amp;extra=page%3D1%
作者: 浪乂子    時間: 24-2-2010 00:20
中華係唔係- -
[HK]賢先生 發表於 15-2-2010 23:57

有冇D無內掛同多人玩??
作者: 幪面俠    時間: 24-2-2010 20:12

最好吾需要用太多真錢(呢點可以忽略,不過符合埋最好) ...
浪乂子 發表於 13-2-2010 23:24

81keys 岩唔岩?
作者: 豆丁123    時間: 24-2-2010 21:34
有冇人答 我只係得1隻game 好悶
睇番29樓
作者: 逝小翼    時間: 25-2-2010 18:44
有冇d game:
1.可以長玩~
2.好似sd咁(有冇都得~
3.易上手
4.畫面要好-w-
5.唔要收錢><
6. ...
豆丁123 發表於 23-2-2010 12:38

... 2真係好難比到你.

1 3都係睇人 你覺得易又得 難又得-_-.

5大把.. 以下講既3隻都係.

4: 如果真係要講畫面就瑪奇英雄傳c9. 不過無台ser港ser.

再唔係個人推薦守護之星. 畫面真的靚. 而且多人玩. 有副本 有pvp系統

如果你有心升到高lv既話日日同人pvp仲點會悶

再唔係aika應該似你所講既(好似sd咁)-_-.
畫面唔差.真係易上手. 而且你高lv就可以組一班人去其他國殺下啲新手 幾好玩

求一隻GAME
2.要有副本
3.咩畫面 ...
光管 發表於 23-2-2010 13:42

守護之星 介紹上面都有 或者可以睇睇小馬仔個帖

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1

現在應該係正式/ob 了-_- 唔係太清楚.
作者: 逝小翼    時間: 28-2-2010 20:49

-_-連貼了.. 今次來求game. 希望見諒

什麼畫面不重要. 要求如下: (2選1)
1. 隻game以pvp為主,
2. 以玩家與玩家既對決為主既online.

其實上面有咩唔同呢--

1. 魔獸世界果類. 不過我所搵既係希望可以好快可以同人pvp--
2: sd高達,彩冒,cso果啲朋友

港台ser為主.

我玩過的online:
彩虹冒險 勁舞. 勁舞2(台),HP.MHF. HP.CSO.WOW.FEZ.SP1.AIKA.LOL.SD高達.光明戰記.風色.夢幻舞曲.星空幻想.夢之歷險. 魔力. 魔力2.艾爾之光.神諭之戰.超時空戰記.巨商.赤壁. 爆爆王.卡丁車.中華英雄.跑.卡巴拉島.守護之星.夢之希望.
作者: 幪面俠    時間: 2-3-2010 17:02

2. 以玩家 ...
逝小翼 發表於 28-2-2010 20:49

火鳳三國岩唔岩?
作者: wong87    時間: 6-3-2010 19:04

2. 以玩家 ...
逝小翼 發表於 28-2-2010 20:49

如果淨係以同玩家pvp同對決為主既話
百變,百變恰吉,勇者傳說
都係講技術既遊戲
一開頭好難上手,但玩熟左就越來越好玩
好玩在夠簡單,同埋可以連技 當然唔係自己一個連技~默契高既 可以2個以上連同一個人 但要小心tk

如果你驚唔熟同台灣人玩就簡 百變
如果你驚百變太少人       就簡 百變恰吉
如果你驚畫面太差          就簡 勇者傳說

3隻分別
百變: 港版 裝比較少  人少 技術高超的較少
百變恰吉: 台板 裝比較多 人多 但是高手處處
勇者傳說:台板 百變/百變恰吉的績作

百變(恰吉)同勇者傳說的分別
百變較多裝 最重要就係可以tk(打自己友) 如果你覺得隊友阻住你or成日打中你 一棍打佢落街就搞點
勇者較少裝 而且上手比百變更難

官網
百變:http://www.gamania.com.hk/getamped/
百變恰吉:http://tw.getamped.gamania.com/
勇者傳說:http://tw.bw.gamania.com/
作者: wopk965410    時間: 7-3-2010 09:07
反恐行動  我申不到ac ><
作者: wopk965410    時間: 7-3-2010 09:09
幫下我申ac +my msn    i msn :wopk987@hotmail.com     加左我後要同說幫反恐行動申ac  否則我不知你是誰
作者: ~魚旦仔    時間: 7-3-2010 12:42
詢問較早韓國是否有一款育成跑馬遊戲 ?
請問現在消息如何 ?
作者: 幪面俠    時間: 9-3-2010 20:25
小弟又問下各位先~
有無大大知道有咩game似楓之谷同彩虹島呢類玩法??
但要2D(夢龍果類不是)
中港台同英文GAME都ok
THX~
作者: wong87    時間: 12-3-2010 20:13
小弟又問下各位先~
有無大大知道有咩game似楓之谷同彩虹島呢類玩法??
但要2D(夢龍果類不是)
中港台同英文GA ...
幪面俠 發表於 9-3-2010 20:25

你所講既係咪2d平面 唔要夢龍果隻2d可以上下移動?
係既話~
gc
香港叫gc
台叫三小俠

艾爾之光
呢隻雖然話立體
但除左轉角果陣轉一轉and出技果陣一格...只要關左第1視覺 就變左做立都唔立體
作者: 幻星流    時間: 13-3-2010 23:21
想搵番隻
可以控兵
唔呃錢
唔要回合製

唔要巨商
作者: 鬼半藏`    時間: 14-3-2010 12:46
我想搵隻mmorpg玩下(好似夢之希望咁)
打下怪 打下寶咁.
小弟部機好廢
畫質唔使咁令
作者: 幪面俠    時間: 14-3-2010 15:39
打下怪 打下寶咁.
小弟部機好廢
畫質唔使咁令 ...
鬼半藏` 發表於 14-3-2010 12:46

夢夢岩你
作者: 鬼半藏`    時間: 14-3-2010 21:25
見到佢個趙剪同個樣同隻歌都唔多想玩
作者: 幪面俠    時間: 15-3-2010 17:30
玩台灣囉
作者: 牙吉=]    時間: 16-3-2010 22:29
我想玩既game
1. 具戰略性/主張團隊合作
2. 3D
3. 多人玩(港/台ser我也沒問題
4. 唔要月費
p.s 我唔要王者,幻戰,守護之星,81keys
唔該; )
作者: JSN    時間: 16-3-2010 22:52
我想玩既game
1. 具戰略性/主張團隊合作
2. 3D
3. 多人玩(港/台ser我也沒問題
4. 唔要月費
p.s 我唔要王者, ...
牙吉=] 發表於 16-3-2010 22:29

1.SD高達(港)
2.英雄連 (內地)
作者: 牙吉=]    時間: 16-3-2010 23:19
sd我玩過了-,-  .冇心機打任升機合s機
英雄連好似唔錯,我喜. 唔該哂
作者: 鬼半藏`    時間: 17-3-2010 17:19
打下怪 打下寶咁.
小弟部機好廢
畫質唔使咁令
唔要夢夢...
作者: catchun00hk    時間: 17-3-2010 20:51
nRadio新人尋求幫助

我將會搞一個GAME  ge節目
所以尋求幫手
希望有高手可以定期幫助提供唔同GAME  ge資訊
我個人會俾微薄ge樂點
同麻我會係節目嗚謝供資料人士
如有興趣留下MSN
作者: 幻星流    時間: 19-3-2010 17:52
想搵番隻像星夢既Online
主要只係好像星夢寵物咁樣
升到一定Lv會轉樣同有新技能既online
唔要星夢,回合
作者: 幪面俠    時間: 19-3-2010 19:10
打下怪 打下寶咁.
小弟部機好廢
畫質唔使咁令
唔要夢夢... ...
鬼半藏` 發表於 17-3-2010 17:19

新game有魔卡英雄
舊game飛飛,封魔果d都有
作者: 死仔包包頭    時間: 7-4-2010 02:17
有冇d好似夢幻龍族傳說甘既game?  
想玩番夢龍架..不過勁少人..
作者: JSN    時間: 7-4-2010 19:47
有冇d好似夢幻龍族傳說甘既game?  
想玩番夢龍架..不過勁少人..
死仔包包頭 發表於 7-4-2010 02:17

艾爾之光
作者: c73e74    時間: 18-4-2010 11:48
我想搵下有無game
有得引怪>爆怪,扣得少血,3d/2d都得
裝唔好太屈,多人玩
組住黎引,爆怪升 得快既game
請問有無呢類型既game??
(唔要星夢 太屈錢)
作者: a97581096    時間: 22-4-2010 19:28
我想搵一隻game
1 .最好3d .2d都0k .
2 .最好系打怪 有副本 .組隊升lv.有轉職
3 .不收費
4 .最好有內掛 .冇都0k
5 .多人玩 .(多或少都無所謂 最緊要好玩)
6.好夢之歷x咁樣
7.可愛為主
作者: 光管    時間: 24-4-2010 23:47
我想搵下有無game
有得引怪>爆怪,扣得少血,3d/2d都得
裝唔好太屈,多人玩
組住黎引,爆怪升 得快既game
請問 ...
c73e74 發表於 18-4-2010 11:48

夢歷..你可以打死地引怪...但係都係一隻有錢人玩哂GE GAME..睇下你喜好啦
作者: c73e74    時間: 25-4-2010 00:36
夢歷..你可以打死地引怪...但係都係一隻有錢人玩哂GE GAME..睇下你喜好啦
光管 發表於 24-4-2010 23:47

我想要有得爆怪既game-.-
無得爆怪既 引怪都沒意思
作者: ThomasL    時間: 27-4-2010 18:39
我都想搵番隻- -
無論pc,單機,online都得
槍game(外國都得)
pc+單機唔要cod6,l4d2,dods
online唔要cs,mat,sting,ava,sf,cf
(要求好似有少少高-.-)
作者: emilsh519    時間: 28-4-2010 21:07
沒有用港元。
作者: 逝小翼    時間: 29-4-2010 19:46
我都想搵番隻- -
無論pc,單機,online都得
槍game(外國都得)
pc+單機唔要cod6,l4d2,dods
online唔要cs,mat,s ...
ThomasL 發表於 27-4-2010 18:39

唔係高呀- - 等mkz a_a

同埋 上yahoo 打星月 會搵到啲野-_-
作者: sergiowong    時間: 15-5-2010 12:49

我想搵一隻game,有以下要求:
1.不收費                5.最好已經係公測緊個d(姐係唔洗等)
2.唔洗點用錢都得     6.最好係台/港代理game
3.多人玩                 7.最後緊係要好玩啦~+~
4.要合作
thxthxthxthxthx
作者: 卓o﹏o彤    時間: 15-5-2010 19:22
我想問最近有咩新GAME?可唔可以話哂比我知?唔該~
作者: 逝小翼    時間: 16-5-2010 23:21
我想搵一隻game,有以下要求:
1.不收費                5.最好已經係公測緊個d(姐係唔洗等)
2.唔洗點用錢都 ...
sergiowong 發表於 15-5-2010 12:49

你icon果隻sd高達..

合作既唔介意可以玩番最原始既魔獸信長- -

再唔係 cso 多人玩 合作 都ok 佢又 多活動送槍.

我想問最近有咩新GAME?可唔可以話哂比我知?唔該~
卓o﹏o彤 發表於 15-5-2010 19:22

樂古首頁= = 右手邊見到公測封測改緊版既ONLINE GAME.
作者: 卓o﹏o彤    時間: 17-5-2010 01:18
除左幻月之歌&彩虹氣泡有冇其他新GAME好介紹!?~
作者: 她和他    時間: 18-5-2010 05:58
幫幫手....

1. 有pvp場,即係一個地方專for 玩家pvp,好似希望咁.....
2. 要有計攻速,因為我鐘意攻速快既game...
3. 出左1年內,舊game 有新服都得~~~
4. 多香港人玩
5. 各職業平衡
作者: 凍檸水    時間: 24-5-2010 17:12
岩女仔玩...唔要打打殺殺...
唔玩勁舞團...
作者: 靚良    時間: 4-6-2010 20:47
唔該唔該...
想問香港有咩超新GAME?
作者: SiuTsun    時間: 11-6-2010 14:45
幫幫手....

1. 有pvp場,即係一個地方專for 玩家pvp,好似希望咁.....
2. 要有計攻速,因為我鐘意攻速快既gam ...
她和他 發表於 18-5-2010 05:58

可以試下Els/GrandChase
不過攻速方面就差唔多
某職會快小小 某職會慢少少
作者: andylui1991    時間: 13-6-2010 23:04
角色扮演
3D
港/台
多人玩,多副本
作者: kkh_kwan    時間: 25-6-2010 12:42
3D角色扮演
類似墨湘
團P / 開紅 / 組升
分各種職業
多人玩
作者: 乂水雲乂    時間: 13-7-2010 23:33

我想搵隻2d/3d回合制既game玩下呀
最好就風格係可愛得黎又型型地
古今中外都得既
最好就hk既(多hk人玩都得)
最緊要就係隻game唔係洗錢就玩曬!!!!!!
作者: JSN    時間: 14-7-2010 02:55
我想搵隻2d/3d回合制既game玩下呀
最好就風格係可愛得黎又型型地
古今中外都得既
最好就hk既(多hk人玩都得) ...
乂水雲乂 發表於 13-7-2010 23:33

吞食天地2
作者: SiuTsun    時間: 14-7-2010 11:18
回復 78# JSN

你講到吞2..其實吞1更適合..
可惜不太多人玩 只是有活動時較多
作者: Crazy_Lunnn    時間: 15-7-2010 22:52
想搵類似赤壁咁既畫面既game
有副本打 做任打怪升lv
有得打國戰或公會戰的

ps 唔要龍online
作者: SleePinG揚    時間: 16-7-2010 18:38
好簡單...
1)免費
2)類似艾爾之光/GrandChase/彩虹冒險之類的用鍵盤打鬥既GAME
3)有人玩(唔多唔少都ok)-3-(ps.GrandChase 冇咩人玩)

其他3d/2d  畫風 新game/舊game 果d都冇咩所謂...最好就有新又有老手玩...thx
作者: SiuTsun    時間: 18-7-2010 19:02
角色扮演
3D
港/台
多人玩,多副本
andylui1991 發表於 13-6-2010 23:04

成吉思汗

3D角色扮演
類似墨湘
團P / 開紅 / 組升
分各種職業
多人玩
kkh_kwan 發表於 25-6-2010 12:42

中華英雄
想搵類似赤壁咁既畫面既game
有副本打 做任打怪升lv
有得打國戰或公會戰的

ps 唔要龍online ...
Crazy_Lunnn 發表於 15-7-2010 22:52

上面2個..

好簡單...
1)免費
2)類似艾爾之光/GrandChase/彩虹冒險之類的用鍵盤打鬥既GAME
3)有人玩(唔多唔少都ok)-3-( ...
SleePinG揚 發表於 16-7-2010 18:38

DNF
作者: 軒裕    時間: 27-7-2010 20:57
有無d 3d定2dgame $1千-2千可以玩到好勁同好好玩架0.0 唔要槍game~
作者: SiuTsun    時間: 4-8-2010 20:50
有無d 3d定2dgame $1千-2千可以玩到好勁同好好玩架0.0 唔要槍game~
軒裕 發表於 27-7-2010 20:57

巨商 中華英雄
作者: ThomasL    時間: 7-9-2010 17:22
想搵隻西歐風格ga mmoprg
唔想中國古代風,現代風同埋魔幻風...
平平凡凡就得...
免費,唔好太少人就得,畫面ok靚
作者: curtischan    時間: 7-9-2010 23:27
想搵隻西歐風格ga mmoprg
唔想中國古代風,現代風同埋魔幻風...
平平凡凡就得...
免費,唔好太少人就得,畫面o ...
ThomasL 發表於 7-9-2010 17:22

Runes of magic.
玩EU版 或者 TW版都ok.
US 都得。
作者: pk1pk1kp1    時間: 11-9-2010 17:41
我都想搵下有咩game玩- -
1.多人玩
2.易升
3.易搵錢
4.唔使買點都可以好勁
5.最好有得掛機升lv(要番學玩唔到電腦)
作者: nick1018    時間: 4-10-2010 06:47
關於神領_唔知有冇大大有最新既料!
唔要舊姐係!會番生果d__
作者: carlos123    時間: 7-10-2010 17:10
我想要一隻2d,2.5d,3d game:

回合制
唔要卡通
唔洗用好多錢

thz~!!
作者: ps5201314    時間: 5-12-2010 16:28
有冇D未出既回合GAME玩      只要係未出既回合就得- -
作者: marco210yy    時間: 10-1-2011 18:39
我想要隻 好似天龍一樣既game
但係要易上手 冇外掛 唔洗錢
唔要巨商 因為玩巨商比人昆左4000蚊

槍game 我用window xp
cso太lag ava 唔好玩 cs1.6 太少槍
hp比人封左 唔要回合
卡卡通通咁樣 都唔要龍之谷 aika都升到60級 唔好玩 國戰只有我不死
最好多人玩~~thx
作者: JSN    時間: 19-1-2011 04:10

槍game 我 ...
marco210yy 發表於 10-1-2011 18:39

總結一下
你想要一隻好似天龍咁既 要易上手無外掛唔洗錢
仲要XP行到 唔要回合 而且要卡卡通通咁樣既槍GAME

結論:你真係考起我...
作者: fencingkid1    時間: 18-3-2011 20:24
網球online game 唔要網球拍拍 3Q
作者: *~滅殺~*    時間: 30-4-2011 17:06

近排揾game玩如下:
1.q既人物
2.一team人打
3.多人玩
4.唔要回合制
5.多職有2轉3轉過d
6.唔要麻麻都玩既online game
7.要rpg
8.要有少少3d
9.要耐玩既
10.只要玩港台既game
11.要靚裝
求大大幫手
作者: 零度之刃    時間: 2-5-2011 13:30

槍game 我 ...
marco210yy 發表於 10-1-2011 18:39

槍GAME operation 7 唔錯
但係唔卡通=_=
作者: 953664908    時間: 2-6-2011 18:32
我想找一個捉龍(捉寵都得)既game...最好係rpg同埋唔洗錢..........
作者: 輝=.=    時間: 6-6-2011 11:35
最近有無新game係2D又好玩?
我部機玩親3D game都LAG
所以我想問下有無好玩既2D GAME;)?
最好行得意風格路線
作者: atttcc19967    時間: 2-7-2011 15:56
想搵隻目前最多人玩既動作格鬥GAME....(平面都得)
作者: 逝小翼    時間: 7-8-2011 14:11

近排想搵無職業既ORPG , 唔知有冇架呢?
同埋唔要武俠風格的
(因為我見過所謂既武俠風無職業既網遊通常都有門派 , 已經失去原意)

謝謝0.0
作者: 抽籤哥手    時間: 14-10-2011 12:28
我想搵隻回合制既game(好似飄流咁)  唔要吞食系列  石器  請問仲有冇

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://4nt2006615ent2006615www.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2