打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] -o-等我幫1d 家族改名先@@想睇下黎(天空)

關閉 [複製鏈接]
原帖由 方媽子 於 3-5-2008 00:15 發表
甘版主,既然你話我地硬要說成係挑釁的說話,甘者係都挑釁到我地知情的人的情緒了.不是咩@@?
如果字面上有乜野不對,比如該樓主的柒字.甘借問聲點解要卑機會@@但係之前果d你就冇留情扣左分了?.?會5會有點兒偏幫了某一方面呢.而且哩個問題5單至在於我個人看到,還有4樓的網友喔.
如果該樓主一開始不出哩一d令到某一d網友覺得挑釁的話.會有人回敬返一d說話卑佢嗎?.?
甘又借問一聲,版主是否要dle哩d會令某一d知情人的人令到樓主覺得冒犯左某d人的人去胃哩d人而dle哩個post呢?.?

在此我先說明@@我沒有挑釁你的權威,只不過@@..我諗我亦沒犯到撩事鬥非的問題吧

我上任以來只有連帖同宣傳論壇是不留情地扣分的
如果你覺得我是偏幫某一方面我也無話可說
依照被版規你們每一位嘲諷樓主的人都需要扣分
但我至今我還未當作挑起鬧戰處理呢
因為我同樣也給予你們機會

就以你所說而言
樓主現在挑釁你地
但你地回敬佢,這樣做就正確麼?

另外的就是別要把我和其他版塊的版主相比
只懂盲目扣分的人沒有當版主的資格
而且4樓的回覆依照字面解
並不是指我平時毫不留情扣分就是了 

補充一句
除非得到開帖人同意
否則版主只能關題,不能del
回復 支持 反對

難服難服@@..

難怪樂古夢之玩家買少見少

對不起了哦@@冒犯了
回復 支持 反對

原帖由 方媽子 於 3-5-2008 02:22 發表
難服難服@@..

難怪樂古夢之玩家買少見少

對不起了哦@@冒犯了

你這算是把這版的人流低下歸咎於我麼._.?
回復 支持 反對

a_a起敢起敢,正如老細的說話永遠是對的,出糧的人永遠是錯的[[bao_31]]
回復 支持 反對

原帖由 方媽子 於 3-5-2008 08:22 發表
a_a起敢起敢,正如老細的說話永遠是對的,出糧的人永遠是錯的[]

那麼我是否認真處理這topic你才滿意?
回復 支持 反對

無話再講,心情不好也再懶理這post了
回復 支持 反對

夏b 妖物-33333333-
回復 支持 反對

佢地m記識講唔識做  成個武術指導咁
一味得個講字
回復 支持 反對

原帖由 方媽子 於 3-5-2008 12:15 AM 發表

甘版主,既然你話我地硬要說成係挑釁的說話,甘者係都挑釁到我地知情的人的情緒了.不是咩@@?
如果字面上有乜野不對,比如該樓主的柒字.甘借問聲點解要卑機會@@但係之前果d你就冇留情扣左分了?.?會5會有點兒偏幫了某 ...

這相信是為了讓會員能夠以較輕鬆的心情去在版塊中活動.
只要會員自律, 版主亦可開放更大的自由度.

版主亦無認為你是「撩交嘈的人」
相信他只是認為你是「參與鬧戰的人」

樓主點講都好.
所有人都有權選擇去回帖與否.
人家打了你一下, 不等於你必須去回敬他一拳.

假如為了這種事而離開樂古的玩家.
我只能說句, 你未能理解版主的用意.

雖然和夢之版版主不熟,
但自從我上夢之版後, 我都未有覺得版主有偏幫過那一方的人.
回復 支持 反對

原帖由 NEC 於 5-5-2008 05:54 發表

這相信是為了讓會員能夠以較輕鬆的心情去在版塊中活動.
只要會員自律, 版主亦可開放更大的自由度.

版主亦無認為你是「撩交嘈的人」
相信他只是認為你是「參與鬧戰的人」

樓主點講都好.
所有人都有權選擇 ...

官字2把口@@

((就以你所說而言
樓主現在挑釁你地
但你地回敬佢,這樣做就正確麼?))))

者是版主是認同是樓主挑釁我們先了哦?

((((樓主點講都好.
所有人都有權選擇去回帖與否.
人家打了你一下, 不等於你必須去回敬他一拳.)))

甘者係人地打我一下我要再企係到卑佢打多幾下?.?
那麼是否正如"野so"所說人地如果打左你左面邊你要卑人地打埋你右邊面呢@@??????

你5覺得,但係,我把哩個post卑一個冇玩夢之的人看,同埋我地有玩夢之的人看佢地都係覺得貴版主係偏幫緊某一方波@@
只不過既然連第2位版主都話係冇lor@@.我地做會員仔ge又點敢再有微言呢..
正如官字如何寫成的丫/口\....高帽戴上口上面~><2個口又要連埋一齊
回復 支持 反對