打印 上一主題 下一主題
收起左側

【海洋】 85lv光弓+12 死地帶升~~~意PM or 留言

回復 38# 的帖子

星期六平時係ok的~~但不巧我今個星期有約...要出街~
今個星期六日暫不接客...暫時最快你可以book下星期一至五的10-12....
升的速度都唔會慢...我們曾嘗試一個客由24jobs開始, 他只book沒出王的時段~
打了5個鐘也到了55jobs了~~
回復 支持 反對

回復 40# 的帖子

我果陣0ff左` 咁就比人b00k左-,-
咁要10`11啦`
回復 支持 反對

真係唔好意思=.=...我同老婆confirm你個期時...佢話有第二個人book左今晚10-11了~_~"""
一係星期日11-12打唔打...最快係呢個期~~~
我叫我老婆hold住左...岩唔岩?
唔岩就要打下星期了~_~....sorry
回復 支持 反對

下星期L0- -
星期日晚我一定打唔到
回復 支持 反對

ok...下星期暫時未有太多人約....你約幾時....我Mark低左先~
回復 支持 反對

你地1至5 6點`8點真係唔得??

唔得GE話就下星期5  10~12`  星期6  10~12`
E2個時間`63LV開左雙一次升唔升到1LV??

帶得快GE話再卜多2次到``
星期5係帶個63LV的`
星期6係帶第2個`

回復 支持 反對

星期一至五 6-8真係唔得~~因我要返工~_~

12/9星期5個期ok~~幫你落左先~
星期六就唔得了...岩岩知中秋要返大陸...星期日晚先返~~
如果你要book果幾日假期~~就只有星期一了~~果日6-8都ok~~
63lv 一場一定有1LV...不過因死地主要升jobs的~~高lv唔會話好快~~
回復 支持 反對

推推推~~推推推~~推推推~~推推推~~
回復 支持 反對

推推推~~推推推~~推推推~~推推推~~
回復 支持 反對

推推推~~~推推推~~~推推推~~~
回復 支持 反對