打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 打機不一定要用真錢

關閉 [複製鏈接]

a_a

最型俾人圍串a_a u so 屎...me call馬落閘幫u平反
回復 支持 反對

高lv左~有死地打= ="好想打啊><
回復 支持 反對

....勁-.-冇言[[tyjp-5-19]]
回復 支持 反對

原帖由 thank 於 2-9-2008 13:09 發表
唔該你,你識整錢呢家野係人都知,你有冇整自己知,整完之後仲賺左真錢4萬幾添,如果比人篤左出黎,唔知你會點呢?
駛唔駛拎d證據>< 拎左比gm你就身敗名裂><
好期待你比人拉果刻[]

我夠有bug錢 會比人拉?.?我係天空88男咒  醉愛沙    個game自己有錯誤 唔通怪玩家?__?你都ok有腦
回復 支持 反對

原帖由 cht然 於 7-10-2008 21:52 發表

我夠有bug錢 會比人拉?.?我係天空88男咒  醉愛沙    個game自己有錯誤 唔通怪玩家?__?你都ok有腦

個社會有錯誤 唔通你就去犯法? 你都幾好笑
回復 支持 反對

原帖由 alexchui 於 7-10-2008 14:13 發表

個社會有錯誤 唔通你就去犯法? 你都幾好笑

bug為犯法?_? 唔同意思都可以當一樣意思?.?你真係好風趣^__<
回復 支持 反對

原帖由 sai6606 於 3-9-2008 03:37 發表

任何一個明白online game既原理同運作的人
都知道"整錢"等等如此荒謬的東東是不可能發生

的確構成誹謗了[[tk_32]]

我正正就係因為明白online game既原理同運作
所以先肯肯定定咁同你講
bug錢bug裝係存在既[[yoyo_210]]
任何game都會有bug
你唔識 唔好當冇,ok?
好多online game d人都識bug錢嫁啦
你咁肯定冇?你負責晒all online game既程式設計[[yoyo_192]] ?

你上次夠話冇bug月餅哩回事啦
最後gm咪又係要封ser維護[[yoyo_209]]
回復 支持 反對

原帖由 sai6606 於 3-9-2008 03:37 AM 發表

任何一個明白online game既原理同運作的人
都知道"整錢"等等如此荒謬的東東是不可能發生

的確構成誹謗了[[tk_32]]

整錢件事 小點回應了你 我亦不必多說
第2件事
你憑咩去肯定樓主冇"整錢"?

如果會員thank於#8所發表的言論均為事實呢?
那麼誹謗的罪名還成立嗎?

p.s. bug game錢在香港法例的屠面 並不算觸犯香港法例
回復 支持 反對

如果無人BUG錢 邊有咁多錢日日比咁多玩家收
等你地哂錢哂得咁開心/.\日日都比人吹 好辛苦架
回復 支持 反對

玩到咁高lv之後又咪係冇野玩= =
d野都出晒咁濟啦
回復 支持 反對