打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 錢從何來?

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

11# lam202aa
我自及自足的說@.@

天毛可以自己拖鴿打,滿月我又識打木場XDDD
回復 支持 反對

如果個個人都比錢玩,自給自足,咁就係gm最想的XD
立即變左隻月費game XD
計我話,係gm太少渠道回收game錢
而我地又掛住存錢,搞到d點物貴,少人衝裝,d錢咪回收唔到,愈黎愈貴loA_A
回復 支持 反對

如果個個人都比錢玩,自給自足,咁就係gm最想的XD
立即變左隻月費game XD
計我話,係gm太少渠道回收game錢
而我地又掛住存錢,搞到d點物貴,少人衝裝,d錢咪回收唔到,愈黎愈貴loA_A ...
基斯耀 發表於 4-4-2009 15:51

我覺得回收game錢收得超快.....

寵守1s 25m,衝裝上到+5定+6之後起碼要10m↑先衝到一次

衝卡自然唔洗講,回收得最多

5轉任回收300m,4轉任回收100m

72時又要俾100m任金

加加埋埋,一個人要順利咁整好裝,打哂卡,衝哂+9,完哂主任,5000m實要用到
回復 支持 反對

一日一次人千打暗b , 假設每小時41.666666(無限個6)人打緊 (1000除24)

而每個人又帶住兩個新手就有83.3333333(都係無限個3)人

咁每小時就有80幾條友係右側搵位?

再做人性化d既假設,每人有8小時睡覺,6小時上 ...
風之古路羅亞 發表於 3-4-2009 13:40

唔好意密啊 可能個數大左d la~不過+埋 放裝啊 果d都差唔多掛~當30個人吧一個鐘(大約四次左右la) 30x返e個4m7 141m左右la~ x返10個鐘咁又有冇呢@_@?(星期六,日)星期一至
五唔太清楚~
回復 支持 反對

首先,同一時間絕對冇可能有30個人打緊暗B

有留意的話就會知道係商街門前極少人叫話帶人暗B
(不過求人帶既好多?)

俾盡你,最多有3個人係同一時間打暗B,1個人帶兩條友,共有9人

9人*1M4=126000,每18分鐘吐126000出泥

12萬要18分鐘,咁10個鐘呢?

60分鐘*10=600分鐘

600分鐘除18=33.3333333333(無限3)

33.33333*120000=4000000

即係話,一日由暗B產生出泥既錢得400M......仲要計足10個鐘

以我自身經驗來看,絕對冇可能有集中力洗夠10個鐘

一個人既集中力公式係年齡*10+15分鐘

比盡你30歲玩,300+15分鐘

315分鐘....5個鐘多少少喇

嗯,一日之內由暗B生產既錢極限值係二百幾萬......

仲要係「極限」,正常人有可能真係洗足315分鐘嘛?真的嘛?

最後要講一句,咩都可以誇大,但係數據盡可能唔好誇大

因為計數有好多時會用到乘法或除法,數值有誤差的話,極小誤差可以引致結果有極大改變

特別係你提到有千幾人打暗B......
回復 支持 反對

只要新手擺買Game錢同埋GM禁曬D幣商,,,問題就可以解決
回復 支持 反對

只要新手擺買Game錢同埋GM禁曬D幣商,,,問題就可以解決
kams921013 發表於 5-4-2009 15:39

就算gm禁哂幣商
都會流失了部份的玩家吧
回復 支持 反對

我覺得回收game錢收得超快.....

寵守1s 25m,衝裝上到+5定+6之後起碼要10m↑先衝到一次

衝卡自然唔洗講,回收得最多

5轉任回收300m,4轉任回收100m

72時又要俾100m任金

加加埋埋,一個 ...
風之古路羅亞 發表於 4-4-2009 17:03

如果回收得快,d錢就唔會通漲到成咁啦- -  e個post更加唔會出現
回復 支持 反對

如果回收得快,d錢就唔會通漲到成咁啦- -  e個post更加唔會出現
基斯耀 發表於 5-4-2009 20:11

世界上有樣野叫幣商

而傳說幣商 係識BUG錢既
回復 支持 反對