打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 各位覺得有邊d係有潛質嘅新人??

邊個識我wo/____\
我leD豆腐裝/.\
出城比人秒ge a_a"xD
§◢sIu乂野◣ 發表於 12-8-2009 02:11
唔好玩啦[[onion_36]] ....剎兄..係度罵不與你地兩個打一場把啦[[onion_21]]
回復 支持 反對

條 ~火~佢會勁....有潛質....15秒內都打得死佢啦 唔好咁串都系....我未輸過同佢打~ 打贏自己高LV有幾難~我都成日贏啦我唔POST嫁ma 我冇d人咁賤~同人打10場~贏得1場就post 呢句我系幫我朋友AV講~試問佢金人~D裝仲好 ...
兜DovE 發表於 12-8-2009 10:34

你講得岩....用爪打的確好易羸....因為隱形暈人同5鬥氣暈人招...
只要對面用突破用唔岩時間可以話係羸硬...
所以我所講「有潛質」嘅人入面只有一個主爪....
回復 支持 反對

我沒罵
不過我把差距大
一.他七十幾級 資質差好遠
二.我六階爪 他七階爪
攻擊差好多lol

重有我從來沒話我自己好勁
剎兄 大家同團一 家人 吾好人比人[[onion_54]]
回復 支持 反對

冇人提名我[[onion_63]]
回復 支持 反對

好就叫你火唔好就叫你7菇碌~你贏到我[[onion_73]]笑死我...我之前無聊轉爪同你打...事實我輸俾你1 2場...即日我轉反戟炒左你幾玉[[onion_48]]你仲唔俾錢我tim 比喻 林丹會唔會走去踢世界杯 c朗會唔會走去舉重 呢d系一定唔會除非玩...你贏到我有咩出奇我用爪....全赤壁都知我用戟嫁啦....拿~你話你咁勁贏到我先算...我誠意請你同我打一場pk 贏到咪話你勁....我會收反我講既野...記住...唔好冇料扮大袋[[onion_48]] 你贏到我.... 唔好講笑...你地有冇見過老鼠打贏獅子~米奇老鼠咩
回復 支持 反對

見過生老鼠 打 死獅子[[onion_31]]
回復 支持 反對

好就叫你火唔好就叫你7菇碌~你贏到我[[onion_73]]笑死我...我之前無聊轉爪同你打...事實我輸俾你1 2場...即日我轉反戟炒左你幾玉[[onion_48]]你仲唔俾錢我tim 比喻 林丹會唔會走去踢世界杯 c朗會唔會走去舉重 呢d系 ...
兜DovE 發表於 14-8-2009 00:14

做人何必要咁串呢 比你打贏左so what-0-?打贏左你又點-_-?
回復 支持 反對

[[onion_67]]高禁多lv贏人仲禁串
真係以為人地話你勁
回復 支持 反對

[[onion_67]]高禁多lv贏人仲禁串
真係以為人地話你勁
tim9051311 發表於 14-8-2009 12:03
我真係覺得你有小小問題  淨係將你嬴人一次既相post上黎 輸勁多次就唔post  e家你低lv如果同高lv打嬴左就好勁 比高lv打嬴左就覺得人地屈lv 咁你都(好勁)下
回復 支持 反對

我輸好多次?
我好似輸左三場炸wow
他爪輸都吾只la
重有我沒話自己勁lol[[onion_63]]

剎哥你最勁 我輸左ok????
回復 支持 反對