收起左側

[抱怨專區] 現在是否無好玩ONLINE game(遊戲抱怨區)

我覺得E+出個D   online game 無咩邊隻可以長玩好玩小小又要錢
對online game有小小灰
好次cso咁本來都ok好 ...
艾爾凡斯.艾力吉 發表於 10-4-2010 00:03

110蚊你去食野食夠150個鐘俾我睇下
其他GAME 玩150個鐘起碼要俾每月1100蚊你先可以同人“有返咁上下”
回復

你咁樣比我只可以話  110蚊可以食飽你但係你打機唔會飽
            唔通你鍾意食點數多個食飯? ...
艾爾凡斯.艾力吉 發表於 16-3-2011 22:40

我既意思係指你用110蚊去消費其他遊戲1個月或者去玩一個月來俾我睇下
唔好玩捉字蝨ok?只會顯得你既無知
回復

110蚊去消費其他遊戲1個月或者去玩一個月     is  ok
如玩信長你玩足一個月  0$    l4d2 一個月0$   ...
艾爾凡斯.艾力吉 發表於 27-3-2011 00:44

我冇講過強逼要有人玩ONLINE GAME
我最主要係想表達  洗110蚊去玩1隻固定消費既GAME比起玩免費的GAME好好多
點解你會諗到咁多野既?
打機不嬲都係量力而為
洗最少既錢玩到最高級既遊戲不是已經很好了?
講到110蚊好似你成幅身家啦 咁不如唔好打機啦
我是將月費ONLINE與免費ONLINE比較
信長可說是連線GAME  不是大型線上遊戲(百人平台)
咁講我玩寵物小精靈都係ONLINE GAME啦
睇清楚少少OK? 110蚊可以玩到免費GAME 但絕對"強"唔到
可以要玩得順利 即係有+3+4既裝夠打怪  1件靚衫玩下 你玩到
但係要玩得有"出息" 唔洗過千蚊好難做到
即是話玩免費ONLINE GAME洗少少錢夠你玩得過去
想強仲要比俾洗得多先叫強
我唔係同你比三比四比夠平
現實就係現實
你去睇下任何免費GAME既討論區  個個都有講官方呃錢
有冇月費GAME講過呃錢呢回事?

我講第一句係"魔獸世界1個月洗110蚊,比其他遊戲平好多啦"本意係指月費比免費便宜很多
你就回 110蚊不如拎去食野
邊個挑事端?
回復