打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 【天龍辯論】結果公佈

關閉 [複製鏈接]
回復  呀楊
我個句野係回應番  玩家對元寶既需求大換金比率不斷上升令生活玩家難以生存
我指話  現實社會 ...
小小武當 發表於 13-4-2013 10:24 PM

我明你意思
所以我唔會反對你point
只係想借機會表達下舊玩家嘅無奈~
回復

回復 31# 呀楊
我都明依種無奈
我80組個陣  我收5屬攻都係6千元
依家2千元   相差可能都係1年左右   1粒=3粒  
我有陣時林番起都覺得無奈   
升左98 所以我依家就算玩  我既底線都係 換左90組裝  上埋粒4孔
唔會話因為佢石平就轉高一級既石

另外關於你話識朋友既問題

舉個例子講
假設你好中意打藍球  你想識一D都係中意打藍球既朋友  
你都會去球埸  唔係去圖書館啦 岩唔岩先   
因為去球埸更加容易識到大家都中意打藍球既朋友   意趣相投嘛
入GAME吹水打下副本都係更加容易識到大家到鍾愛天龍既朋友姐

評分

參與人數 1樂點 +50 收起 理由
∼香B∼ + 50

查看全部評分

回復

樓上幾位賺樂點賺到笑@@
回復

回復  呀楊
我都明依種無奈
我80組個陣  我收5屬攻都係6千元
依家2千元   相差可能都係1年左右   1粒=3粒  ...
小小武當 發表於 14-4-2013 09:40 AM

如果我要講朋友嘅話會扯到好遠好多方面同會係咁洗頁數
即係好快會離開天龍個topic
所以我唔會答
回復

無人玩主要都喺無更姐, 大把人119, 心法升爆左, 又修又爆埋, 已經無野好升, 唔駛掛機... 你諗返以前, 個個人平均每日都起碼掛返幾粒鐘啦, 有d掛街場掛十幾粒鐘添, 依家最浪費你時間既升lv呢一part唔駛做喇, 肯定多左好多無聊時間嫁, 打個比如你好似大陸咁開250lv心法, 開新修練, 開新技, d人日日都要升啦, 想升快d要入洞, 自然又爭場守場. 如果更新埋天外, 多左個平台俾d人可以同隔離ser d人一齊玩, 人氣多d點都會好少少...

轉蛋呢樣野, 大把人因為轉蛋, 由3,4石升到4,5石, 有d就4,5石升到6,7石, 無話公唔公平ga, 我地以前初初玩大把人直接元寶店買合5石, 買6石啦, 初初仲要無綁元添, 唔通成日諗返以前咩, 如果依家d石平左你覺得蝕底左, 咁neway咪得返d人去唱lunch k??? 夜晚去夜貴幾倍喎??? 玩得預左有d娛樂消費, 自己覺得開心就ok, 成日話咩物價失衡...你咪當依家4石喺以前3石, 依家6石喺以前5石囉, 話唔定遲d gameone超越大陸ser, 出8石9石...喺gameone黎講都喺改變個數字姐... 但唔該你更新下其他野啦...

評分

∼香B∼ + 50

查看全部評分

回復

我好同意反方GE觀點同道理,轉蛋的確令物價平左,令好多玩家都覺得唔抵,以前點解要系元寶商店買石,依家平1倍甚至幾倍GE價錢都可以買到。但小小武當講得岩,你比其他人早享受左好多呢個高石GE感覺,而且我覺得你當年有錢上5石 今時今日上7石都得LA 始終有錢就強,呢個不變道理黎 而我亦覺得天龍沒落系因為佢無更新,轉蛋可以令強者越強,但你自己都可以入點收啊,唔通人地整6.7石唔洗入錢整GA咩?但你整到勁1勁,但無新副本,無對手 系人都唔玩LA

評分

∼香B∼ + 50

查看全部評分

回復