查看: 7185|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] [印巨]官方活動之GM走上滅亡之路

http://tgm.astagames.com/blog/bl ... BsFS0Owh16063165859
有圖應該唔會睇唔明掛??

舊時收集活動都唔洗用錢..OR 點數
佢加下出抽野 只不過係換左個名義的抽福袋 要D點品去換,咪姐係直接點品抽野。

出得抽野,都知極影響生態平均 材料唔值錢 裝備海量供應

個活動想回收GAMES錢?? 成4億換幾個袋,真係換唔洛手......

印巨又走向 台巨/港巨 自爆之路。。。
回復

有咩唔好? 加錢換野 材料變唔值錢?
GM送埋材料你去換?
回復 支持 反對

幾好 集料+錢換箱抽
D料又有人收
回收下GAME錢咪岩
個市場太多GAME錢既話 跟本冇用
只會搞到D野越黎越貴
回復 支持 反對

~如果~ 發表於 4-6-2016 13:43
幾好 集料+錢換箱抽
D料又有人收
回收下GAME錢咪岩

我都好想台巨有......
回復 支持 反對

~如果~ 發表於 4-6-2016 05:43
幾好 集料+錢換箱抽
D料又有人收
回收下GAME錢咪岩

佢正係回收GAMES錢...係可以,但........最後可以點品換..

印巨物價一條紅毛都係幾億...計過數都知一定係買點換係低D

變相回收GAMES錢的成效不大。我都知...市場太多GAMES錢會唔好。

D材料唔值錢,係D袋出裝變得更多..一般材料會下跌價。 
佢比[正式抽]好,係要用材料加野。 變相材料都有[價]。但長遠太多抽袋,好多材料都唔再值錢,因為抽到直接裝。
回復 支持 反對

簡單咁講 你係想話無得靠打料賺錢?
回復 支持 反對

Song~ 發表於 4-6-2016 11:43
簡單咁講 你係想話無得靠打料賺錢?

都可以咁講..同埋D裝會大趺價...LOL....跟住點品變天價...
回復 支持 反對

wc030201 發表於 4-6-2016 22:59
都可以咁講..同埋D裝會大趺價...LOL....跟住點品變天價...

裝平未必係壞事 事實證明巨商200S 打到後面D怪已經唔夠用
至於點品 畢竟都係真錢 巨商子彈又唔值錢  會升價都正常
回復 支持 反對

~如果~ 發表於 5-6-2016 06:48
裝平未必係壞事 事實證明巨商200S 打到後面D怪已經唔夠用
至於點品 畢竟都係真錢 巨商子彈又唔值錢   ...

如果抽裝都未必係壞事,咁穴係無人會去打寶,無人會去屑材。成隻GAMES變左昆水GAMES。 
連GAMES入面D勁裝都變垃圾價。。
回復 支持 反對

wc030201 發表於 5-6-2016 19:59
如果抽裝都未必係壞事,咁穴係無人會去打寶,無人會去屑材。成隻GAMES變左昆水GAMES。 
連GA ...

打料屑材呢D都係廠家做 但係呢隻GAME冇廠基本上都冇機會整到裝
而點品D野向來都昆水 而抽係都係一個機會 比左錢都會蝕 你都可以選擇打錢收料黎換D袋 所以抽D裝肯定都唔會平  
回復 支持 反對