查看: 7408|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[求助]買咩人好...,另+我e+個陣

關閉 [複製鏈接]
我想搵d22歲或以下既球員自組玩ml,大家有咩好介紹?咩位都要...,唔該晒^^

我e+個陣:                            卡斯柏舒米高

沙治奧拉莫斯      加雷    agger   德倫特

NURI SAHIN
                       c朗                                          希古恩
                                              美斯

朗尼          賓施馬

後備有:阿古路,大衛施華,拿尼,安達神,a.費迪南,米卡李察士,馬些路,EMANUELSON,AISSATI,LUCAS,VELTHUIZEN

我玩緊第2年,陣式係:4-3-1-2

回復

自組唔好玩...屈爆
回復 支持 反對

有d 無金出名  但好好升(條line過90) 
熱剌的SB--BALE--一開始D FK好勁
熱剌的AMF--TAARABT--勁好升(PASS波都有7X)
熱剌的CMF--HUDDLESTONE--188CM(防守OK,PASS波7X-8X)
皇馬的CF--SOLDADO--勁好升(2年UP左1X格)能力幾平均
PSV的CB--DA COSTA--190CM 好升之人 之後的SPEED唔差 防守用落幾勁
PSV的CMF--ASSATI--PASS波OK 升得 special能力有4個
回復 支持 反對

上面幾個都算出名架啦
回復 支持 反對

TAARABT 呢個係咪泰勒治?未係熱刺之前係邊隊??
回復 支持 反對

原帖由 [H]Selina 於 9-3-2008 10:54 發表
TAARABT 呢個係咪泰勒治?未係熱刺之前係邊隊??

唔知   但一開始都18,19 year 係唔係青年軍?
回復 支持 反對

原帖由 [H]閃光 於 9-3-2008 16:50 發表

唔知   但一開始都18,19 year 係唔係青年軍?

我都唔係好知,只係睇佢場上踢都幾扭得,應該係後生仔
回復 支持 反對

你個陣打到6-7年 [[onion_18]]
回復 支持 反對

其實我係想換下個龍,有冇d係22歲或以下既好介紹?
回復 支持 反對

原帖由 [H]qwqwq 於 10-3-2008 21:27 發表
其實我係想換下個龍,有冇d係22歲或以下既好介紹?

史浩克04的NEUER(德國) 21都有88反應  

回復 支持 反對